Езеро, зеленило, недопрена природа во комбинација со добро друштво, екстремни спортови и вкусна храна, така изгледа совршен викенд во нашето Маврово. Секое годишно време во Маврово е ново доживување, а секоја посета на Маврово нова приказна – вредна за раскажување.


Давид Малинковски