Бараш нова канцеларија за РАБОТА? Твојата нова канцеларија е во Ресорт Маврово. Работа и одмор во едно. Утрото започни го со скијање (ако не знаеш, веќе е време да научиш да скијаш), попладнето продолжи го со работа.

Уживај во планинската тишина • Оди на скијање • Исклучи се од секојдневниот живот • Пробај локална храна • Оди на пешачење на планината Бистра • Работи од далечина

Ресорт Маврово е место за одмор и работа за сите дигитални номади, фрилансери и претприемачи.

Оваа е можност за одлична мотивација на вашите вработени. Бидете кул и испратете ги вашите вработени на активен одмор во Ресорт Маврово.

WORKATION
Времетраење
 ХОТЕЛ БИСТРА ХОТЕЛ СПОРТ
1 недела255 евра (со ски карта)
215 евра (без ски карта)
230 евра (со ски карта)
195 евра (без ски карта)
2 недели550 евра (со ски карта)
475 евра (без ски карта)
500 евра (со ски карта)
425 евра (без ски карта)
Пакетот вклучуваСместување, полупансион (појадок и вечера)
Појадок во кревет
Перална
Простор за работа 
Печатење (до 10 страни на ден)
Интернет
Ски карти
Билет за жичарница
Бесплатна опрема и часови по скијање
Базен
Теретана во Спорт Центар Маврово
Паркинг место
ДДВ и туристичка такса
Сместување, полупансион (појадок и вечера)
Појадок во кревет
Перална
Простор за работа 
Печатење (до 10 страни на ден)
Интернет
Ски карти
Билет за жичарница
Бесплатна опрема и часови по скијање
Базен на отворено
Теретана во Спорт Центар Маврово
Паркинг место
ДДВ и туристичка такса

Понудата важи само со авансно плаќање. 
Политика за откажување/ промена на резервацијата: до 3 дена пред пристигнувањето.

Испратете ни прашања или резервирајте на reservation@resortmavrovo.com

Искуси нов, планински начин на живот заедно со твоето семејство. Твојот дом во Ресорт Маврово. Работа и одмор во едно. 

WORKATION
СЕМЕЕН ПАКЕТ

*Понудата важи за 2 возрасни и
2 деца до 6 години
 ХОТЕЛ БИСТРА ХОТЕЛ СПОРТ
1 недела
 
475 евра (со ски карта)
390 евра (без ски карта)
435 евра (со ски карта)
350 евра (бес ски карта)
2 недели870 евра (со ски карта)
730 евра (без ски карта)
820 евра (со ски карта)
680 евра (без ски карта)
Пакетот вклучуваСместување, полупансион (појадок и вечера)
Појадок во кревет
Перална
Простор за работа 
Печатење (до 10 страни на ден)
Интернет
Игротека за деца
Ски карти за сите
Билет за жичарница
Бесплатна опрема и часови по скијање
Базен
Теретана во Спорт Центар Маврово
Паркинг место
ДДВ и туристичка такса
Сместување, полупансион (појадок и вечера)
Појадок во кревет
Перална
Простор за работа 
Печатење (до 10 страни на ден)
Интернет
Игротека зе деца
Ски карти за сите
Билет за жичарница
Бесплатна опрема и часови по скијање
Базен на отворено
Теретана во Спорт Центар Маврово
Паркинг место
ДДВ и туристичка такса


За деца од 7 до 12 години – 50% плаќање

Понудата важи само со авансно плаќање. 
Политика за откажување/ промена на резервацијата: до 3 дена пред пристигнувањето.


Испратете ни прашања или резервирајте на reservation@resortmavrovo.com

СКИ ШКОЛА СКИ АВАНТУРА

Додека сте на WORKATION и имате желба да учите да скијате, тогаш направете ги вашите први чекори во скијањето со професионални скијачи и бордерски инструктори во школата за снежни спортови Ски Авантура Маврово. 

Со пакетот Workation имате бесплатна опрема и часови по скијање од ски школа Ски Авантура (дневно до 2 часа) и 40% попуст на редовните цени за користење на услугите повеќе од 2 часа. За бесплатни часови задолжително е претходно пријавување на events@bistra.com или на +389 070 220 104. Ценовникот може да го погледнете тука.