Секогаш сме максимално ангажирани да го направиме вашето зимско доживување уникатно и целовито. За да го постигнеме тоа, тука се нашите пријатели, кои за сите вас кои имате сезонска карта за сезона 2023/2024 ви даваат 10% попуст или соодветна промоција. 

Посетете ги пријателите на Маврово и заедно со вашите пријатели создадете нови спомени за паметење.

Поволностите може да ги искористите во целиот период на траење на сезоната 01.01.2024-31.03.2024, во Маврово и Скопје.

Ова се пријателите на Маврово:

Пријатели во Маврово

Ресторан Хотел Бистра, Ресторан Хотел Спорт, Ресторан Хотел Смрча, Пицерија Lodge, Трифтова колиба, Старо бачило, Галичко бачило, Вински Бар Смрча, Night Club Jeti, Ski Avantura, Ski shop Mavrovo.

Пријатели во Скопје

Бистро Комедија, Гостилница Дукат, Wine Shop Kamnik, Ресторан Hunters Lodge Kamnik.