Сте пробале ли јога на планина? Јогата сама по себе ни дава безброј бенефиции, меѓутоа јогата на планина е незаменливо искуство поради свежиот воздух, богат со кислород кој го прочистува телото, умот и срцето.

Инструктор: Лејла Рамковска
Фото: Амел Амед