Жичарницата со летно работно време

Авантуристи и уживачи на природните убавини на Маврово, Ви најавуваме дека жичарницата Едносед на Ресорт Маврово започнува со работа на 2 јули, 2022 (сабота). Препуштете се на летното сонце, свежиот планински воздух и уникатниот поглед на природните убавини на Маврово. Понеделник…

Continue reading