18тиот по ред Аматерски хуманитарен велеслалом Маврово помина фантастично во друштво со позитивни и хумани ликови. Со огромно задоволство споделуваме дел од атмосферата на ово настан со кој во соработка со Фондација Импакт, непрофитна организација АМОС Шелтер и Општина Маврово и Ростуша за “PAWSITIVE IMPACT”, проект за помош на бездомни животни. Благодариме на сите кои завземаа учество и придонесоа во овој настан. Се гледаме во Маврово.