Пејсажно патување кон Ресорт Маврово со добра музика!

Супер пејсажни мотиви ве чекаат на пат од/до Ресорт Маврово. Дали и во вашиот начин на патување пресудна е енергијата во автомобилот, добро друштво, супер расположение и песна? Се чувствувате ли како времето да не поминува кога патувате и…

Continue reading
Load more